Van Veranda tot Hooimijt

Wij maken steeds vaker een veranda, overkapping en hooimijt van eikenhout, simpelweg omdat het een tijdloos, natuurlijk, onderhoudsvrij en duurzaam product is. Er zijn zoveel vormgevingen met dit hout mogelijk. Eiken gebinten met traditionele oude verbindingen, de schoren met zijn bekende doken. Van nostalgisch oude look eiken balken tot heel klassiek strak afgewerkt, naar ieders eigen smaak.

Wij kunnen, indien gewenst, de eiken balken weer oud maken zoals vroeger (disselen). Ook de afwerking, potdekselen, kan in zowel eikenhout als douglashout, met schaaldelen of rechte planken. Eiken balken tot een lengte van ruim negen meter behoren tot de mogelijkheid.

Kastanjehouten hekwerken, eiken poorten en palen

Kastaan is het Brabants woord voor kastanjeboom, daar ligt onze oorsprong . Maar De Kastaan is sinds 2005 ook ambachtelijk houtbewerker van kastanje en eikenhouten poorten, hekwerken, palen en meer voor tuin en landschap. Afgelopen jaren hebben wij talloze ambachtelijke en op maat gemaakte houten producten afgeleverd en wij beschikken over vele referenties.

Onze producten

Bestel online

Onze folder