Tips / Veelgestelde vragen

Als uw houten tuinmeubelen het hele jaar door buiten staan, kan zijn dat uw tuinmeubelen na verloop van tijd een groene aanslag hebben gekregen. Dit is het resultaat van algen die zich in de loop van de winter hebben gehuisvest op uw tuinmeubelen. Een hardnekkig en veelvoorkomend probleem, maar hoe kom je er vanaf?

Groene zeep
Gelukkig is het verwijderen van deze groene aanslag een fluitje van een cent.
Groene zeep laten uw houten tuinmeubelen weer stralen. Met een mengsel van groene zeep, soda en warm water kunt de houten tuinmeubelen schoon boenen. Het resultaat is doorgaans verbluffend.

Maak uw houten tuinmeubelen nooit schoon met een hogedrukreiniger. U bent dan wel snel klaar met het onderhoud, maar u beschadigt uw tuinmeubelen ermee. Uw houten tuinmeubel wordt poreus, waardoor algen en vuil meer kans krijgen en groene aanslag moeilijker te verwijderen wordt.

Kastanjehouten hekwerken, eiken poorten en palen

Kastaan is het Brabants woord voor kastanjeboom, daar ligt onze oorsprong . Maar De Kastaan is sinds 2005 ook ambachtelijk houtbewerker van kastanje en eikenhouten poorten, hekwerken, palen en meer voor tuin en landschap. Afgelopen jaren hebben wij talloze ambachtelijke en op maat gemaakte houten producten afgeleverd en wij beschikken over vele referenties.

Onze producten

Bestel online

Onze folder