Eikenhout en Douglashout van stam tot plank op maat gezaagd

De Kastaan koopt zelf Europees eiken- en douglasstammen in van goede kwaliteit, deze zagen wij op gewenste maten voor eigen verbruik en voor onze klanten.

Eikenhout wordt in toenemende mate gebruikt voor buitenwerken, waarbij eikenhout een warme en rustieke uitstraling heeft. Het eikenhout van De Kastaan komt uit goed beheerde Europese bossen.

Douglashout is afkomstig van de Douglasspar en wordt veel gebruikt als constructiehout voor gevelconstructies, spantconstructies en bijvoorbeeld voor deuren en kozijnen.

De eiken- en douglasstammen met de juiste kwaliteit kopen wij rechtstreeks in van gecertificeerde bedrijven met duurzaam bosbeheer. Daardoor kan De Kastaan de kwaliteit leveren die u van ons verwacht.

Kastanjehouten hekwerken, eiken poorten en palen

Kastaan is het Brabants woord voor kastanjeboom, daar ligt onze oorsprong . Maar De Kastaan is sinds 2005 ook ambachtelijk houtbewerker van kastanje en eikenhouten poorten, hekwerken, palen en meer voor tuin en landschap. Afgelopen jaren hebben wij talloze ambachtelijke en op maat gemaakte houten producten afgeleverd en wij beschikken over vele referenties.

Onze producten

Bestel online

Onze folder